Служба безпеки України затримала президента акціонерного товариства "Мотор Січ", депутата Верховної ради та одного з найбагатших людей України В'ячеслава Богуслаєва.

Про це повідомили українські ЗМІ, з посиланням на джерела у правоохоронних органах. Богуслаєва звинувачують у державній зраді - колабораціонізмі та пособництві росії. За таке йому загрожує довічне ув'язнення.

Богуслаєв, фото з вільних джерел

За даними запорізького міського порталу "ЗаБор" , вдома у Богуслаєва пройшов обшук, причому силовикам довелося вскривати двері, оскільки члени сім'ї депутата відмовилися її відчиняти. Його самого затримали та відправили під конвоєм до Києва.

Затримання Богуслаєва, фото СБУ

Популярні новини зараз

Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят

Тариф 7,96 грн/куб не для всіх: кому доведеться віддавати більше грошей за газ

Неймовірний зліт або незворотнє падіння: липневий кар'єрний гороскоп для всіх Знаків зодіака

Боржникам приготуватися: комунальники йдуть на крайні заходи

Показати ще

Затримання Богуслаєва, фото СБУ

83-річний Богуслаєв був депутатом 5, 6, 7 та 8 скликань Верховної Ради. У 5-7 скликаннях був членом фракції Партії регіонів, у 8 – групи "Воля народу".

Окрім роботи у сфері української промисловості, Богуслаєв тривалий час займався політикою. Так, він був позаштатним радником президента України Леоніда Кравчука у 1993-1994 рр., у 1999 році був довіреною особою Леоніда Кучми під час його передвиборчої кампанії, а пізніше двічі ставав довіреною особою Віктора Януковича.

Янукович і Богуслаєв, фото з вільних джерел

Раніше ми писали про те, що в Закарпатській області затримано ділків, які допомагали ухилянтам бігти до Румунії та Угорщини.

Як повідомляв Знай.ua, на Вінниччині затримали чоловіка за замах на життя поліцейського

Також портал Знай.ua писав, що жительку Москви заарештували за прослуховування гімну України, відвезли до відділу поліції та змусили "полюбити" росію.