Українець розповів, що в Ощадбанку при отриманні пенсії змушують купувати незрозумілу страховку. Подробиці він виклав у скарзі, яку написав на порталі Мінфін.

Клієнт розповів, що звернувся до "Ощадбанку", де через касу зняв більше 4000 гривень пенсії, які раніше не було можливості отримати, оскільки банк не працював. У разі зняття грошей йому довелося заплатити 150 гривень, як йому пояснили за "страховку за зняття коштів". Він обурився, що в такий важкий час фінустанова вирішила нажитися за рахунок людей.

Ощадбанк. Фото: скрін youtube

"Під час зняття готівки понад 4000грн у касі банку з пенсіонерів, які довгий час не могли отримати свою пенсію через те, що банк не працював, знімають 150 грн на якусь незрозумілу страховку за зняття коштів... Ганьба, в країні війна, а вони вирішили заробити на людях такий час", - обурився клієнт.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін minfin

Популярні новини зараз

Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

У "Ощадбанку" поспішили відповісти клієнту та заявили, що страховку дійсно пропонують при знятті грошей, але відкривати її чи ні вирішує клієнт. У зв'язку з цим пообіцяли зв'язатися з відділенням, де, ймовірно, нав'язали клієнту цю послугу і розібратися в ситуації.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" не дозволяє українцям зняти з картки важливі виплати: "У відділенні розводять руками".

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста.

Крім того, ми писали, що ПриватБанк залишив українку без гроша в кишені, без пояснень заблокувавши всі рахунки.