М'ясо, яйця та фрукти: у Держстаті показали, які продукти найбільше подорожчали за останній місяць

Супермаркет, фото: Знай.ua

За останній місяць в Україні піднялися ціни на цілу низку продуктів, але рекордсменами стали яйця, м'ясо та фрукти. Держстат і оприлюднив дані про середні споживчі ціни на товари та послуги в Україні у вересні 2022 року. Дані відомства показують, що головним рекордсменом зростання цін стали яйця, які в порівнянні з серпнем 2022 року піднялися в ціні на 23% - до 35,1 гривні за десяток. Прагне потрапити до списку делікатесів сало та свинина, які додали в ціні 13,4 та 7,5%.

Ірина Федишин показала, як її маленький син віддався пориву творчості серед гір: "Майбутнє у надійних руках"

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Показати ще

Ірина Федишин багато подорожує, адже активно допомагає українським захисникам і для цього їздить миром із благодійними концертами. Так, цього разу Ірина Федишин показала, яким патріотом росте один із її синів Олег. Вона зняла на відео, як хлопчик, позуючи на тлі мальовничої гірської місцевості, співає знамениту пісню "Батько наш Бандера". Кадри явно зроблені не в Україні, тому можна припустити, що зірка бере у поїздки своїх хлопчиків.

Захисниця "Азовсталі" Пташка, звільнена з полону, заспіває у суперфіналі "Голосу країни": "Під гітару"

Пташка. Фото: скриншот з відео

Продюсер "1+1" Володимир Завадюк розповів про те, що творці проекту пішли на важливий крок – вони, у День Захисників та Захисниць України запросили Пташку, яка обороняла "Азовсталь", заспівати у суперфіналі проєкту. Вона потрапила в полон ще у травні, пробувши в ньому кілька місяців до моменту, поки її не вдалося врятувати разом із 200 іншими військовослужбовцями. Відео, де вона співає на "Азовсталі", облетіло весь світ.

"Народний топ" видатних українців усіх часів: хто посів почесне місце поряд із Зеленським

Володимир Зеленський, фото Знай.ua

Стало відомо про те, хто для громадян є найвидатнішими українцями на сьогоднішній день. Туди входять люди, які працювали для того, щоб зробити нашу батьківщину кращою. Опитані громадяни внесли до списку Тараса Шевченка, президента Володимира Зеленського, а також ненависного для росіян керівника Організації українських націоналістів Степану Бандеру. Усі вони входять до п'ятірки найкращих.

Олексій Дурнєв на очах у публіки відпинав Дантеса, як футбольного м'яча: "Весело"

Олексій Дурнєв та Володимир Дантес, фото: Instagram

Олексій Дурнєв та Володимир Дантес вирушили у благодійний тур Європою. Знаменитості поставили собі за мету своїм гумором зібрати кошти на допомогу українським захисникам. Обидва артисти знаються на якісному гуморі, тому на сцені часом відбувається незрозуміле. Якраз подібний кадр і вдалося сфотографувати комусь із глядачів. Так, на опублікованому фото Володимир Дантес стоїть прогнувшись, підставляючи "п'яту точку" своєму колезі по сцені. Олексій Дурнєв у цей момент замахується ногою і "засаджує" йому стусана прямо в "ціль".