путін готується віддати українцям Крим за допомогою "секретного опитування" серед росіян: "Справжній прорив"

Росіяни вже готуються до того, щоб «дати задню» у питанні Кримського півострова. Вони усвідомлюють, скільки проблем їм принесла ця анексія, і думають, що ще не пізно розпочати все з чистого аркуша. Про це розповів політтехнолог Михайло Шейтельман.

путін, скріншот: YouTube

СБУ вирішила потрусити московського попа на Вінничині: підозри у колабораційній діяльності та державній зраді

Владика потрапив на олівець до СБУ через публікацію матеріалів із закликом до міжконфесійної ворожнечі. Про це стало відомо з публікації в Українській правді. Іонафану інкримінують звинувачення за ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада) та 111-1 (колабораційна діяльність).

Популярні новини зараз

Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися

Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи

Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю

Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному

Показати ще

СБУ, фото: Facebook

Як зберегти заряд смартфона, коли він майже на нулі: ці поради додадуть впевненості та спокою

Зважаючи на останні події в Україні, коли росія масовими ударами, знищила частину інфраструктури країни, у Міністерстві соціальної політики поділилися корисними рекомендаціями зі збереження заряду смартфона.

Смартфон. Фото: скриншот з відео

Ці речі обов'язково потрібно мати вдома: як рятуватися при відключенні світла, газу та опалення

Масовані ракетні удари росіянами по цивільній та критичній інфраструктурі України у понеділок, 10 жовтня, стерли останні сумніви щодо того, що цьогорічна зима буде й дійсно складно. Цього дня в деяких регіонах України виникли перебої зі світлом, а також водою та зв'язком. Зважаючи на таку критичну ситуацію українцям наполегливо рекомендують перед настанням зимових холодів зробити мінімальні запаси на випадок відсутності електроенергії, газу чи централізованого опалення.

Опалення, скріншот: Youtube

Масова паніка, кілометрові черги та дефіцит: експерт пояснив, чому недоцільно бігти при кожній паніці до магазинів та на АЗС

Українцям розповіли, як масові походи до магазинів після чергових ракетних ударів можуть позначитися на вашому бюджеті. Головне обійтися без паніки. Незважаючи на те, що масові ракетні удари 10 жовтня не зламали українців, паніка серед суспільства все ж таки була помітна. Полиці у супермаркетах почали швидко порожніти. Люди побігли за свічками, хлібом, сірниками, бензином тощо.

АЗС, скріншот: YouTube