"Нова пошта" знизила тариф на доставку товарів одразу на чверть. Хто із клієнтів зможе заощадити 25% на посилках, йдеться на офіційному сайті компанії.

Нова пошта приготувала приємний сюрприз своїм клієнтам, знизивши тариф на доставку відразу на 25%. Однак знижка торкнеться не всіх, а лише тих клієнтів, які купують товари через сервіс НП Шопінг.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Так, українці можуть купувати будь-які товари в інтернет-магазинах Франції та замовляти доставку в Україну за зниженими цінами. Акційна знижка 25% діятиме до кінця 2022 року. Варто зазначити, що ціна доставки безпосередньо залежатиме від ваги товару:

  • посилки до 0,5 кг - 3,75 доларів замість 5 доларів;
  • посилки до 1 кг - 6,75 доларів замість 9 доларів;
  • посилки до 2 кг - 7,88 доларів замість 10,5 доларів.

Нова Пошта, фото Знай.uа

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

У компанії додали, що клієнт може індивідуально розрахувати вартість доставки товару за допомогою онлайн-калькулятора на сайті NP Shopping, а також нагадали, що термін доставки через сервіс НП Шопінг складає від 8 робочих днів.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, "Нова пошта" знову оголосила про раптове підвищення цін за доставку: чим компанія обґрунтувала подорожчання цього разу.

Також наш портал інформував, українка поскаржилася на якість послуг в "Укрпошті", незважаючи на стрімке зростання цін: "Бабки з брудним волоссям та обшарпаним манікюром".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що "Нова пошта" дарує українцям знижки на доставку посилок: як отримати і скільки можна заощадити.