Зірка "Танців з зірками" Влад Яма з США показав, за ким в Україні ностальгує найбільше: "Найрідніші"

Влад Яма, фото: Instagram

Відомий хореограф, суддя "Танців з зірками", актор та ведучий Влад Яма знаходиться в США. куди виїхав з дружиною і сином до повномасштабного вторгнення. На своїй сторінці в Instagram Влад Яма розмістив фото, на якій згріб в оберемок свою маму та тата, привітавши їх з професійним святом. Учителів, Влад Яма назвав тими, завдяки кому всі ми стаємо людьми.

Захисні маски повертаються: українців попросили носити респіратори у транспорті та людних місцях

Карантин. Фото: РБК-Україна
Карантин. Фото: РБК-Україна

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

З початку повномасштабної війни 24 лютого багато українців забули про інші напасті не лише в нашій країні, а й на нашій планеті. Йдеться про пандемію коронавірусу, яка, як виявилося, нікуди не поділася, як би хто не жартував із цього приводу. Більше того, українців починають спускати з небес на землю і настійно рекомендують повернутися до носіння масок у публічних місцях та громадському транспорті.

Потужний екстрасенс Анна Єфремова розповіла про важкий бій України за майбутнє з 7 жовтня: перемога не така близька

Анна Єфремова, кадр з відео прогнозу

Хоча жовтень 2022 року і розпочався для України дуже позитивно - подання заявки до НАТО, підняття прапора над Лиманом - але місяць обіцає бути справді складним, особливо його кінець. Вся справа в тому, що з 25 жовтня (і по 8 листопада) відбуватиметься коридор затемнень, вплив якого ми починатимемо відчувати вже зараз. Затемнення грають дуже серйозну роль астрології нації. Їх вплив поширюється на 6 місяців до та 6 місяців після. Дівчина переконана, що дуже важливим є те, що проміжок часу між затемненнями і цього разу це буде 14 днів. Адже в історії вже був приклад двох затемнень у такий короткий час.

Настя Каменських заговорила про розбите серце: "Любов не відібрати"

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

Відома українська співачка Настя Каменських вилила шанувальникам душу, поділившись наболілим на своїй сторінці у соціальній мережі instagram. Настя Каменських зізналася, що її емоційний стан похитнувся через ті новини, які доводиться чути щодня. Артистка зазначила, що терор росії не допоможе їй досягти чогось в Україні і мир настане незабаром. Все це могло б її радувати, якби не було такого емоційного навантаження через постійні смерті українців.

Українцям з 1 листопада світять додаткові 2200 гривень та гуманітарна допомога: у Мінінтеграції розповіли, кому це дістанеться

Отримання соцдопомоги, кадр з відео

Починаючи з 1 листопада, деяким українцям заплатять близько 2200 гривень. Кого ж це може торкнутися насамперед. Справа в тому, що починаючи з 1 листопада цього року мешканці деокупованих територій зможуть отримати додаткову грошову допомогу близько 2200 гривень. Також туди входитимуть ще й продукти, засоби гігієни та одяг.