Стало відомо про те, що в Україні може значно змінитися робота дитячих садків. До чого готуватись, і чи доведеться знаходити додаткове захоплення для дитини.

Справа в тому, що зараз у країні планують провести значну реформу дошкільної освіти. У Верховній Раді вже зареєстрували новий законопроект.

Чого ж варто чекати на батьків і вихователів найближчим часом.

дитсадок, скріншот з відео

Наприклад, тепер в Україні можуть з'явитися і дистанційні дитсадки, а кількість дітей у групах значно скоротиться. Також працюватимуть мобільні дитсадки, які мають охопити віддалені населені пункти.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

А ось рівень безпеки обіцяють значно підвищити, у тому числі й облаштуванням укриттів, куди вони спускатимуться під час повітряної тривоги.

Батькам буде запропоновано пройти спеціальну співбесіду з місцевими фахівцями, які дозволять їм зрозуміти, що і в якому віці може бути цікаво дитині.

дитсадок, скріншот з відео

Педагогам також варто бути готовими до реформ їхньої роботи. Наприклад, значно поменшає завантаженість, а також у них з'явиться оплачувана відпустка відразу на 56 днів. Поки що одні плюси.

Також обіцяють встановити "повну академічну свободу". Тобто працівник дитсадка отримає право самостійно обирати освітню програму для роботи з дітьми.

Структура тривалості навчального процесу визначатиметься самостійно навчальним закладом.

дитсадок, скріншот з відео

Нагадаємо, що Юлія Чичеріна остаточно перетворилася на міську божевільну: співала голосно пісні та вішала радянську символіку

Раніше повідомлялося, що в Україні хочуть скасувати популярний податок: хто й за що зможе не платити

Також, британець пішов від української біженки після п'яного бешкету з її боку: викликав поліцію і зібрав речі у сміттєві пакети