Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов не так часто дає інтерв'ю та коментує те, що відбувається в Україні.

Його прогнози завжди відзначаються крайньою точністю Зараз він прийшов на відверту розмову до Наталі Мосейчук. Звичайно ж, він розповів про те, що ЗСУ повинні зайти до Криму до кінця весни 2023 року, але було ще дещо, на що варто звернути увагу.

Наталія Мосейчук, фото: Instagram

Наталі стало цікаво, чи залишилися ще в країні ті люди, яких путінська влада хотіла ставити керувати Україною. Глава розвідки відповів, що їх в Україні немає, а якщо СБУ про когось поки що не знає, то колабораційну діяльність таких осіб заблоковано.

Також на самому початку повномашстабної війни всі ми чули розмови про те, що до Білорусі привезли втікача президента України Віктора Януковича, щоб поставити замість Зеленського.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

Віктор Янукович, фото: скріншот із відео

Кирило Буданов розповів, кого путін насправді бачив головнокомандувачем України замість Зеленського.

"У мене є відповідь і досить чітка, можливо вона вас здивує, але вони на той момент цього рішення не прийняли. У них було кілька варіантів, але вони їх не прийняли. Один із найбезглуздіших, як на мене, - це був варіант повернення Януковича. Але як вони собі це уявляли, навіть складно уявити... Решта - не два, а більше... Ви напевно думаєте про Царьова... Але їх було більше... Але варіант з Януковичем був найбезглуздішим. Вони правда думали, що він прийде і скаже "Я легітимний"".

Нагадаємо, що глава розвідки Буданов назвав дату входу ЗСУ до Криму, війна добігає кінця: "Виходимо на адмінкордон 1991 року".

Раніше ми повідомляли, що Арестович пообіцяв українцям не повторити чергову "Бучу".