У Росії все стабільно – дах їде не поспішаючи. Цього разу депутатам розкажуть про надання першої допомоги, і зробить це блогерка, яка "вбила" свого чоловіка.

Справа в тому, що російська блогерка Катерина Діденко, яка ще відома громадськості як "Аптечний ревізорро", розповість російським депутатам як надавати медичну допомогу, і це дуже смішно виглядає.

Справа в тому, що кілька років тому жінка потрапила до гучного скандалу. Під час святкування її дня народження помер її чоловік та ще двоє людей. Все тому, що «медик» порадила їм купуватися в басейні з сухим льодом. Причиною смерті стала ядуха вуглекислим газом.

Катерина Діденко, скрін з youtube, кадр з передачі "Пусть говорят"

У тому, що сталося, тоді всі звинуватили саме жінку, оскільки вона людина розуміє в медицині, і повинна була знати про властивості сухого льоду. Тим більше у таких кількостях.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Тепер же ця людина навчатиме депутатів надавати першу медичну допомогу. Сюрреалізм. Замість того, щоб усунути людину від медичної діяльності, її звуть на заходи державної ваги. Проте Україні такі російські лікарі тільки на користь.

Вечірка блогерки Діденко завершилася трагедією, скріншот: YouTube

У своєму Instagram Катерина Діденко зауважила, що перебуває у стані шоку, і не може передати словами свою радість. Так, радості немає меж, адже раніше ще нікому не вдавалося ставити експерименти над депутатами Держдуми. Це робили лише вони.

"Це новий щабель. Тобто я можу скільки завгодно розповідати про те, що є якісь проблеми, але вирішити на своєму рівні я їх не можу. А це в мене з'явився шанс якось вплинути на розвиток охорони здоров'я та надання першої допомоги". у нас у країні" - каже Катерина Діденко.

Катерина Діденко, фото: Instagram

Залишається їм лише поспівчувати з такими медиками.

Нагадаємо, що в Казахстані росіян, які понаїхали, запитують за Крим і Донбас, але позиція ще не сформована

Раніше повідомлялося, що після смерті чоловіка в сухому льоду Катерина Діденко завела коханця та оприлюднила інтимне листування

Також, жили втрьох - блогерка, яка втратила чоловіка через експеримент із сухим льодом, схвалювала його зв'язок із коханкою