Декілька місяців тому світові ЗМІ вразила історія британця, який покинув дружину з дітьми заради біженки з України. Тепер він розлучився і з нею.

Деталі історії британець розповів виданню Daily Mail.

У травні цього року весь світ обговорював скандал, коли 30-річний чоловік Тоні Гарнетт вирішив залишити дружину з двома дітьми заради 22-річної Софії Каркадим. Втікаючи від війни, вона знайшла притулок у будинку сімейної пари.

Перші кілька місяців новоспечені закохані проводили дуже багато часу разом, освідчувалися один одному в коханні, подорожували, але все швидко закінчилося.

Тоні вирішив закінчити ці відносини, і заявив наостанок, що Софія зовсім не вміє пити і не контролює себе. Всі її речі він запакував у сміттєві пакети.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Що стосується ситуації з алкоголем, дівчина пошкодила ножем стіну в їхньому спільному будинку на його день народження. Йому навіть довелося викликати правоохоронців.

"Мене це дуже злякало, і я не мав іншого вибору, як викликати поліцію. Це мене зовсім не тішить. Але я хвилювався за свою безпеку", - заявляє хлопець.

У цей момент у будинку перебували ще два біженці з України, яких вони вирішили дати притулок у новому будинку - Софія Расторгуєва та її хлопець Ілля Троневич.

Після ситуації Тоні просто упаковав речі Софії в сміттєві пакети, і вигнав її.

У відносинах, як виявилось, складалося не все так гладко. Українка постійно втручалася у його стосунки з дітьми, а вони для нього завжди будуть на першому місці.

"Я на 100 відсотків закінчив з нею. Ми закінчили як пара". зусилля, щоб допомогти їй зберегти нас разом", – каже британець.

Нагадаємо, що загальна мобілізація в Україні: які види повісток існують і чи означають вони негайне відправлення на фронт

Раніше повідомлялося, що українців попередили про небезпечне погодне явище: прогноз на 28 вересня в Україні обіцяє бути надзвичайно осіннім

Також, водіям розкрили ще один прийом від правоохоронців: чому покарання за найпопулярніше "порушення" незаконне