Незважаючи на чутки про те, що принц Гаррі відхилив запрошення батька на вечерю, коли він приземлився в Шотландії, місцеві журналісти ексклюзивно дізналися, що король Чарльза III вже виїхав у свою приватну резиденцію.

Коли Гаррі прибув у замок Балморал 8 вересня, Чарльз і принц Вільям уже вирушили до будинку монарха в маєтку, згідно з джерелом у палаці.

Вони взагалі не були у Балморалі на вечері.

Сонце повідомило 22 вересня, що 38-річний Гаррі відхилив запрошення свого батька після того, як його дружині Меган Маркл нібито заборонили бути присутніми на зборах королівської родини в замку, щоб оплакувати смерть королеви Єлизавети II.

За даними видання, Гаррі хотів, щоб 41-річна Маркл приєдналася до його родичів у день, коли його кохана бабуся померла у віці 96 років.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Похорон королеви Єлизавети II, кадр з відео

Видання повідомило, що 73-річний Чарльз зателефонував своєму синові і сказав, що присутність колишньої актриси була б "недоречною".

Хоча зневажливого ставлення до вечері не було, Гаррі та Меган, які, як відомо, залишили свої королівські обов'язки у 2020 році, зіткнулися з низкою проблем, коли віддавали шану Єлизаветі у Великій Британії.

На додачу до крижаного спілкування з Вільямом та його дружиною Кейт Міддлтон, пара була запрошена - а пізніше і не запрошена - на державний прийом для світових та іноземних лідерів.

Кейт Міддлтон, принц Вільям, принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з відео

Гаррі, який прослужив 10 років в армії, також спочатку заборонили носити військову форму на похороні королеви, де він і Меган трималися на відстані від Вільяма та Кейт, яким по 40 років.

Однак зрештою Чарльз дозволив Гаррі вдягнути уніформу на чування.

Гаррі позбавили військових звань, коли він пішов з посади працюючого члена королівської родини.

Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II

Нагадаємо, що принц Гаррі дізнався про смерть королеви Єлизавети II із новин, коли приземлився у Британії.

Раніше ми повідомляли, що Кейт Міддлтон вразила весь двір милою витівкою на згадку про кохання королеви Єлизавети II.