Нова принцеса Уельська зробила зворушливий модний жест, зустрічаючись з персоналом палацу і волонтерами, які допомагали похорону королеви Єлизавети II під час служби у Віндзорському замку в понеділок, вийшовши в тому ж пальті, яке вона носила для свого першого публічного виступу після похорону принца Філіппа року.

Одягнена в чорне пальто без коміра Dolce and Gabbana з двома рядами золотих гудзиків спереду, 40-річна королівська особа приєдналася до принца Вільяма, щоб привітати місцевих робітників, які стежили за тим, щоб служба у каплиці Святого Георгія продовжувалась гладко.

Вперше вона одягла це вбрання, яке на той час коштувало 2 400 доларів, для іншої похмурої події, недільного заходу пам'яті у 2017 році.

Міддлтон повторила вихід у дизайнерське пальто під час візиту у квітні 2021 року до кадетської ескадрильї Королівських ВПС у Лондоні — тодішній герцог і герцогиня вперше відвідали офіційні заручини після похорону принца Філіпа.

До виходу, який проходив у Віндзорській ратуші 22 вересня, Міддлтон додала чорні туфлі-човники Gianvito Rossi та її часто носять перлинні сережки Annoushka (480 доларів), що звисають із золотих сережок-кілець з діамантовими заклепками від Кікі Макдоно (676 доларів).

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Спочатку принцеса мала відвідати благодійний тенісний захід Laver Cup з Роджером Федерером, але скасувала свій виступ через офіційний період жалоби за королівською сім'єю, який триває цього тижня.

Нагадаємо, що принц Гаррі дізнався про смерть королеви Єлизавети II із новин, коли приземлився у Британії.