Синоптикиня Наталка Діденко повідомила, що найближчої ночі, 24 вересня, заморозки очікуються у західних областях, а в ніч на неділю вони поширяться до півночі України та центральних областей крім Дніпровщини.

Згідно з прогнозом синоптикині, найближчої ночі дощі нарешті відступатимуть від західних областей України, а в неділю суха погода охопить всі області.

"24-го вересня дощі місцями ще пройдуть на півночі, у центрі, на сході та півдні. У західних областях - без опадів. 25-го вересня в Україні істотних опадів не передбачається. Завтра на сході та північному сході північно-західний вітер може досягати сильних значень, обережно.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Заморозки, фото Укргідромедцентр

За словами Наталки Діденко, у суботу денна температура повітря становитиме в більшості областей +11+16 градусів. У неділю в Україні потепліє, очікується +14+17 градусів, у південній частині +15+20 градусів.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У Києві у неділю, вдень потепліє до +15+17 градусів. Водночас нічні заморозки можливі хіба що на околицях та по області. Західний вітер очікується незначним, лагідним, і нарешті не буде дощу.

Проте у суботу, є ймовірність невеликого дощу, поривчастого північно-західного вітру, а температура повітря не перевищуватиме +12, +13 градусів. На тижні відсутність дощів під питанням, проте домінуватиме все ж тепла погода.

Нагадаємо, вчетверо дорожче, ніж торік: популярний продукт приголомшив новою ціною

Як повідомляв "Знай.ua", відбивним та котлетам не місце у меню: ціни на свинину ще більше спустошать гаманці українців

Також "Знай.ua" писав, восени подорожчає низка популярних товарів: чи варто запасатися продуктами вже зараз