Путіна через війну в Україні кинули всі союзники: Китай вигідно та шикарно "матросить" росію

Російський диктатор майже за сім місяців повномасштабної війни втратив майже всіх союзників. Його загнали в глухий кут. Про це 24 каналу сказав політичний та економічний експерт Валерій Клочок.Путін довів свою країну до того, що вони втратили практично всіх союзників. Держава агресор звернулася навіть за допомогою до країн Середньої Азії.

путін. Фото: скриншот з відео

Українцям роздають 6600 грн: хто може отримати гроші

У рамках програми допомоги потерпілим від війни українцям УВКБ ВІН розширює категорії людей, які мають право на виплати у розмірі 2200 гривень протягом 3-х місяців. Про це повідомили у благодійному фонді "Право на захист".

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Гроші. Фото: скрін youtube

Україна повернула захисників "Азовсталі" Паламара, Волинського та Прокопенка з російського полону

Володимир Путін оголосив мобілізацію, тим самим офіційно підтвердивши для всього народу про наявність проблем на фронті. Хоча паралельно до цього Міністр оборони Шойгу заявляє, нібито у них втрат лише 6 тисяч осіб. Але все найважливіше сталося увечері. Додому повернулися наші чудові військовослужбовці, зокрема й захисники "Азовсталі".

Повернені захисники "Азовсталі", фото: Telegram

"Пташка" Катя Поліщук, Михайло Вершинін, засуджені іноземці: Україна повернула з полону захисників, у тому числі з "Азовсталі"

Захисники "Азовсталі" стали справжніми героями України та президент Володимир Зеленський обіцяв звільнити їх із полону. Пізно ввечері, 21 вересня Україна почула радісні звістки, адже відбувся обмін полоненими, під час якого вільнили багато українських військових. Також було врятовано і іноземних найманців, яких засудили до страти в "бананових республіках".

в результаті обміну, з російського полону вийшла частина оборонців Азовсталі

Олег Скрипка з ВВ не повірив Лободі та її "раптовій" любові до Батьківщини: "Пустила потужну крокодилячу сльозу"

Олег Скрипка вирішив висловитися про українських співачок, які тривалий час працювали на російську аудиторію. Одна з них - Лобода, яка усвідомила свою "помилку" і зараз активно підтримує Україну, а ось Ані Лорак стала великим розчаруванням, хоча й у рф особливо не знадобилася.

Світлана Лобода, фото: Instagram