Днями весь світ облетіла фотографія жертви російської агресії у Харківській області. Кадр із практично засохлою рукою та українським браслетом став ще одним символом нашої боротьби з тероризмом. З'явилася тепер інформація про те, хто це насправді.

Про це повідомляє обласний інформаційний штаб Дніпропетровської області.

Останки 36-річного героя України Сергія Сови із міста Нікополь впізнала дружина. Все завдяки татуюванню, яке було у чоловіка на всій руці.

Тепер у результаті російської агресії без батька залишилося двоє дітей, які тяжко переживають загибель рідної людини. Ніхто не знає, що має статися, щоб вони колись пробачили росіянам це.

Крім того, 14-річний син Марат вирішив звернутися одразу до президента України Володимира Зеленського для того, щоб тіло його батька якнайшвидше повернули додому, та гідно поховали.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook

Що стосується браслетів на руці, з цього приводу висловилася його дружина Оксана. Виявляється, він їх не знімав із 2014 року, коли вперше вирушив на фронт.

"З цими браслетами Сергій не розлучався з 2014 року. Ще коли він йшов на війну, їх йому як обереги подарували наші діти. Синочок тоді пішов у перший клас, а дочці виповнився рік. На шиї у чоловіка були срібні ланцюжки із зображенням Архангела. Наскільки я зрозуміла, рашисти їх зняли та забрали… Ще у кишенях форми Сергія мають бути іграшки від "кіндера", які часто віддавала йому Елінка", – розповіла Оксана.

Українські військові. Фото: Youtube

Це лише одна історія їх тисячі. Після такого з росіянами ніхто не збирається говорити дипломатично, бо вони принесли вже достатньо болю нам, і тепер треба добити диктатора раз і назавжди.

Нагадаємо, що політичний оглядач передбачив наративи путіна до деокупації Криму .

Раніше повідомлялося, що окупантів затиснули на Херсонщині, тікати нема куди: просяться в полон до ЗСУ

Також, вдалий контрнаступ ЗСУ на Харківщині: як нові стандарти допомагають трощити ворога