Жителі та рятувальники могли лише безпорадно спостерігати, як паводкові води захлеснули міський міст та змили його вниз за течією.

За даними Національної метеорологічної служби, ураган Фіона обрушився на цей район зі швидкістю вітру 85 миль на годину, поривами до 100 та з кількістю опадів від 2 до 6 дюймів дощу.

Очікується, що у вівторок, 20 вересня, у Пуерто-Ріко випаде кілька дюймів дощу, що викликає побоювання з приводу повеней та зсувів ґрунту. У південному Пуерто-Ріко може випасти від 12 до 18 дюймів дощу, а деяких районах випадає до 30 дюймів дощу.

"Така кількість опадів призведе до катастрофічних, небезпечних для життя раптових повеней та міських повеней" , - написав NHC у Твіттері.

Наслідки урагану "Фіона", кадр з відео

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Майже в уповільненій зйомці міст долається водою, що вирує, і спрямовується вниз за течією. Сила тягне за огорожу, яка відпускає наземні опори одну за одною. Коли він іде за мостом, метал зносить вуличні знаки. Рейка ударяється про опору електропередач, яка у відповідь здригається, але залишається стояти.

Згідноповідомленню конгресменаРоберто Лефранка Фортуно з Пуерто-Ріко, паводкові води урагану «Марія» у 2017 році зруйнували початковий міст та відрізали гірську місцевість від цивілізації.

Він написав: "Тимчасовий міст в Утуадо, PR-123, обвалився. Цей міст було встановлено після урагану Марія у 2017 році".