В Україні злетіли ціни на ходовий овоч, наближається дефіцит: усьому виною осіннє похолодання

Аналітики овочевого ринку в Україні повідомили, що через різке похолодання виросли відпускні ціни на тепличний огірок. Відповідно, їхня вартість для споживачів теж злетіла. Понад те, спостерігається дефіцит цієї продукції. Холодна осінь "вдарила" по багатьох процесах, включаючи вирощування тепличних овочів.

Овочі. Фото: скриншот Youtube

Пташка жива: у мережу злили відео з Катериною Поліщук з полку "Азов" у російському полоні

У мережі з'явилося відео інтерв'ю української військовополоненої Катерини Поліщук. Дівчина із полку "Азов" перебуває в полоні з кінця травня. Героїня тримається гідно та відповідає українською. І обов'язково повернеться додому. У відео зазначають, що дівчина говорить що вона медсестра, а рашисти нарекли її снайперкою.

Популярні новини зараз

Головний "пожирач" електроенергії у домі: як економніше користуватися бойлером

"Далі буде жах": астролог дав детальний прогноз щодо планів Путіна на Україну

Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Показати ще

Пташка. Фото: скриншот з відео

У яких випадках українцям можуть припинити виплачувати пенсію: 4 головні причини

Літні українці, які досягли пенсійного віку, мають право щомісяця одержувати державні виплати. Розмір залежить від стажу та середньої заробітної плати. У Пенсійному фонді України назвали причини, через які виплати пенсії можуть припинити. Виділяють чотири головні з них, за якими пенсіонери не зможуть більше отримувати виплати від держави.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Тіна Кароль натякнула, що готова вийти заміж за щасливчика, сказати заповітне "так": "Хочеться"

Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.Тіна Кароль дала відверте інтерв'ю ведучим шоу "Сніданок з 1+1", в якому розповіла про реліз нової пісні "Вільні. Нескорені", зйомки приголомшливого кліпу і навіть відкрила душу, поділившись переживаннями.

Тіна Кароль, кадр із сюжету "Сніданок з 1+1"

Оксана Забужко емоційно заявила про зниклого безвісти дитячого письменника з Ізюма Володимира Вакуленка: "Покруче ніж Януш Корчак з учнями"

Відома письменниця Оксана Забужко не змогла промовчати після жахіть, які відкрилися в Ізюмі, та звинуватила українців які, здійняли небачений галас навколо Андруховича, натомість про дитячого письменника, який виховував аутентичного сина, навіть не згадували.

Оксана Забужко. Фото: скриншот Youtube