Українці почали масово отримувати платіжки за газ із нулями або ж із зовсім іншими показаннями. У пресслужбі компанії "Нафтогаз" розповіли, що робити, отримавши таку платіжку.

У компанії наголосили, що "дивні" платіжки приходять українцям вже кілька місяців поспіль через те, що облгази часто ігнорують вчасно передані показники лічильників. Від такої платіжки не застрахований ніхто, тож у "Нафтогазі" розповіли, що робити і куди звертатися, потрапивши до такої ситуації.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

"Що ж робити в цій ситуації українцям? До вашої уваги дві прості дії, які можуть допомогти:
1. Зверніться до свого облгазу з офіційним письмовим зверненням та вимогою надати роз'яснення, чому передані вами свідчення лічильника зафіксовані неправильно і звідки взялася зазначена у рахунках сума.
2 "Зверніться до НКРЕКУ не просто зі скаргою про порушення з боку оператора ГРМ (облгазу), а й вимогою провести його перевірку на предмет дотримання ліцензійних умов", - розповіли в компанії.

Проблеми з платіжками. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Водночас українцям дали рекомендацію, передаючи свідчення лічильника, фіксувати це, роблячи фото чи скріншот в особистому кабінеті чи чат-боті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українці, які залишилися без дому, продовжують отримувати платіжки за газ: у Мінітеграції пояснили, що робити в таких випадках.

Також наш портал інформував, що українцям показали, на що щомісяця йдуть рекордні суми з держбюджету: дві головні сфери забирають половину коштів.

Крім того, наш портал інформував, чому українцям припинили надсилати звичні платіжки за комуналку: у Нафтогазі розвели руками.