Стало відомо про черговий інцидент на "Укрпошті", який пов'язаний із поганим сервісом. Українка розповіла, як до неї сприйняли співробітники в одному з відділень.

Опубліковано скаргу на порталі otzyvua.net , де регулярно громадяни залишають свої враження про використання сервісом тієї чи іншої компанії.

Цього разу українка з ніком Татіана розповіла, як їй не пощастило, коли скористалася послугами компанії "Укрпошта". Насамперед її не влаштував сервіс, який запропонувала компанія. А точніше, його відсутність.

Укрпошта, скріншот: YouTube

Другий момент, який вкрай збентежив жінку - ціни. Компанія підняла дуже різко і швидко ціни, що не влаштувало певну частину населення. Особливо сьогодні.

Популярні новини зараз

Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

"Щось я не помітила покращення сервісу при цьому - черги як були так і залишилися кілометрові - оператори досі хамовиті бабки з брудним волоссям і обшарпаним манікюром а-ля Бамжиха ледве пересуваються по відділенню ніби "нехай весь світ зачекає... "Ось ще тупо бісить, коли кілометрова черга, а одна з трьох кас закривається і касир повільно починає голкою з ниткою проливати якийсь том паперів" - сказано в скарзі українки.

Скарга, фото: скріншот

Під кінець вона акцентувала окрему увагу на тому, що ми вже живемо у світі, де є новітні технології, але, мабуть компанія ще ними не почала користуватися.

"Ще раз питання - якого біса підняли тарифи??? За цим же тарифом можна замовити доставку через Нову Пошту до пошти! Та яка там швидкість і сервіс! Вам до неї як до неба, панове!" - Підсумовано звернення.

Укрпошта. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що воїни ЗСУ зганьбили легендарну дивізію окупантів: залишилася "самоліквідація"

Раніше повідомлялося, що окупант тікає з України, хто на чому, педалі горять: у хід йде все - вкрадені автомобілі та велосипеди з порізаними шинами

Також пропагандистка Симоньян спробувала виправдати повний провал "другої" армії в Україні .