Міністр оборони України Олексій Резніков поділився своєю думкою про те, чи зможе голова росії володимир путін повноцінно втягнути у війну Олександра Лукашенка. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

Кремль із перших днів повномасштабної війни проти України використовує Білорусь як плацдарм, зокрема завдає ракетних ударів. Проте повноцінно втягнути білорусів у путіна поки що не вийшло. Які шанси, що Лукашенко погодиться та направить війська в Україну, відповів Олексій Рєзніков.

Лукашенко і путін. Фото: скрін youtube

Глава Міноборони вважає, що Кремль може спробувати змусити Білорусь вступити у війну. Водночас він наголошує, що білоруси зовсім не горять бажанням воювати проти українців, і це чітко бачить керівництво сусідньої країни.

Олексій Резніков, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Спробувати змусити може. Аншлюс Білорусі фактично відбувся. Але мої спостереження за вже майже сім місяців кажуть, що немає гарячого бажання білорусів воювати в Україні, це зчитується керівництвом Білорусі", - заявив Олексій Резніков.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Чмут розповів, як Україна непомітно переходить на стандарти НАТО завдяки союзникам: радянську техніку можна відправляти на звалище.

Також наш портал інформував, що ЗСУ можуть зруйнувати останню надію росіян на успіх в Україні: ракети Harm готові позбавити окупантів радіолокаційного покриття.

Крім того, наш портал інформував, ЗСУ продовжують знищувати ворожу техніку пачками: із 76 бронемашин втекло лише 18, попрацювали арта та "джавелінщики".