Британська розвідка оприлюднила аналітику розвитку подій в Україні та повідомила, що українські військові успішно наступають на трьох напрямках у Херсонській області

ВСУ, фото: АрмiяInform

Така інформація з'явилась на сторінці в Twitter Міністерства оборони Великої Британії.

Починаючи з 29 серпня ЗСУ відновили наступальні операції на південному напрямку. А саме, розпочалось просування на широкому фронті на захід від річки Дніпро. Війська рухаються на трьох напрямках у межах тимчасово окупованої РФ частини Херсонської області.

Безпосередні цілі є обмеженими, проте сили України досягли тактичної раптовості, використовуючи погану логістику, адміністрування та керівництво у збройних силах РФ, - йдеться в огляді.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

Зазначається, що оскільки бойові дії також продовжуються на Донбасі та біля Харкова, найближчими днями ключове рішення для російського командування полягатиме в тому, куди направити будь-які сили оперативного резерву, які вони зможуть зібрати.

Щоб успішно посуватись вперед, ЗСУ руйнують логістику ЗС РФ, знищують склади з озброєнням і боєприпасами, мости та понтонні переправи.

Також наш портал інформував, що в Казахстані знайшли спосіб, як максимально віддалитися від росії на рік: путін втратив ще одного союзника.

Крім того, ми писали, Олександр Невзоров засумнівався у розумових здібностях наступника Шойгу: путін продовжує допомагати Україні, сам того не підозрюючи.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, радник Офісу Президента Михайло Подоляк розповів, що окрім зброї потрібно для перемоги.