Діти українських захисників можуть отримати фінансову підтримку до 7000 гривень, які можна витратити на оздоровлення. Умови отримання допомоги розкриває Пенсійний кур'єр.

Отримати до 7 тисяч гривень можуть діти учасників АТО/ООС, які постраждали від учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні, які проживають у Львівській міській територіальній громаді. Допомога належить особам, яким ще не виповнилося 18 років.

Гроші. Фото: скрін youtube

Так, отримати 7000 гривень можуть діти з інвалідністю, батьки яких брали участь в АТО/ОСС, у тому числі як бійці-добровольці або ж постраждали, беручи участь у Революції Гідності. Допомога в цьому розмірі передбачена на кожну дитину із сім'ї.

Діти, батьки яких брали участь в АТО/ООС та загинули (зникли безвісти) можуть отримати 6000 гривень. Також цей вид соціальної підтримки поширюється на дітей, батьки яких отримали інвалідність внаслідок війни (АТО/ООС) або за участю у Революції Гідності.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Дітям осіб з інвалідністю внаслідок війни І-ІІ групи – 4000 грн на кожну дитину; дітям осіб з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи – 3000 грн на кожну дитину", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, як українським пенсіонерам отримати збільшені виплати: у ПФУ повідомили про ще одну можливість.

Також наш портал інформував, що субсидії в Україні планують виплачувати по-іншому: "Щоб кожен зміг пережити цю зиму".

Крім того, ми писали, пенсії українців можуть значно зрости: у Мінсоцполітики пояснили, що для цього треба зробити.