На відомого проросійського блогера, якого українці мріють побачити за ґратами за його підривну діяльність проти України, Анатолія Шарія порушили нову справу в Литві. У чому підозрюють шанувальника так званого "російського світу", повідомляє литовський інформаційний портал 15min.

Генеральна прокуратура Литви розпочала розслідування справи проти проросійського блогера Анатолія Шарія. Його підозрюють у незаконній фінансовій діяльності на території країни, де він проживав кілька років, починаючи з 2012 року.

шарій. Фото: Youtube

Як відомо, справа була відкрита після заяви від російського юриста Марка Фейгіна, який повідомив, що з 2012 року, як резидент Литви, Анатолій Шарій міг вести незареєстровану діяльність, отримуючи гроші з невідомих російських джерел і ухиляючись від сплати податків.

Анатолій Шарій, кадр з відео

Популярні новини зараз

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Наразі Анатолій Шарій перебуває в Іспанії, де чекає на процедуру екстрадиції, яку ще в травні запросив Офіс генпрокурора України. Зазначається, що цей процес може тривати довго – від кількох місяців до року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни в Криму зазнали найбільших втрат з часів Другої світової війни: їхня боротьба практично закінчена.

Також наш портал інформував, що російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Крім того, наш портал інформував, Остап Бендер влаштував Майдан, а Лукашенко програв Зеленському на президентських виборах: російська пропаганда вибила останні мізки молоді.