Мережа АЗК WOG презентувала кавовий апарат нового покоління FRANKE SB1200, а також ввела нові напої в меню. Першим, кого компанія запросила протестувати апарат та скуштувати напої, став відомий телеведучий та блогер Анатолій Анатоліч. Своїми враженнями він поділився в прямому ефірі на сторінці Instagram.

«Мабуть, всім відомо, що авто та кава – це моя слабкість. Зазвичай, коли заїжджаю на WOG заправитися, беру і каву. Тому дуже цікаво протестувати один з найкрутіших кавових апаратів, який встановили на заправці», - ділиться телеведучий.

Під час прямого ефіру Анатолій Анатоліч зауважив, що «WOG – це законодавець української кавової культури. Завдяки йому, українці звикають споживати якісну і майстерну каву, пізнають нові смаки та різновиди напоїв. Разом із новим кавовим апаратом FRANKE BS 1200, який, до речі, на сьогодні в Україні представлений в єдиному екземплярі та є одним з найкрутіших у світі – таким собі бентлі серед кавамашин – мережа представила кілька нових напоїв. Серед них – 4 види кави Cold Brew та два види чаю Матча».

І як справжній поціновувач досить незвичного для нашої країни напою – холодної кави – вирішив, перш за все скуштувати саме його: «Сьогодні я скуштував один із чотирьох представлених тут видів кави Cold Brew. І скажу так – то моя любов. Навіть взимку вона смакує чудово».

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Блогер зазначив, що WOG дбає про збереження навколишнього середовища і закликає всіх клієнтів ставати еко-френдлі. «Тут нам пропонують наливати холодні напої в прозорі еко-стаканчики, виготовлені із кукурудзяного крохмалю, які після використання всього за 8 тижнів перетворюються на добриво для рослин – компост. В такий стаканчик я собі й налив каву. А також ви можете прийти зі своїм горнятком і вам продадуть напій в нього. Таким чином, ми всі маємо можливість ставати трішки добрішими до природи», - говорить він.

Наступний напій, який продегустував телеведучий, - це японський зелений подрібнений чай Матча на молоці. «Рекомендую всім! Чай не тільки смачний, але й мегакорисний. В Матча входять сильні антиоксиданти, амінокислоти і фітонутрієнти, які сприяють виведенню токсинів з організму. А це – увага! – допомагає уповільнити процеси старіння. Тому не зволікайте! Починайте пити Матча, щоб залишатися якомога довше молодим!», - закликає Анатолій Анатоліч.

Також телеведучий скуштував еспресо, приготоване із кавової новинки – біо-зерна. «До речі, ви можете обрати, з яких кавових зерен готувати свій напій – зі звичних, які представлені на всіх об’єктах WOG, чи біо. Біо-зерна – це органічний продукт, який вирощують і обсмажують без використання штучних добрив, хімікатів, барвників, смакових добавок. Та ще й упаковують екологічно чистим методом. Таке еспресо відрізняється від привичного нам, але його варто скуштувати, щоб оцінити глибину смаку», - розповідає він.

Підсумок Анатолій Анатоліч зробив досить емоційно: «Скажу так: установка FRANKE BS1200 – ще один знак того, що WOG вдається дивувати українців, привчаючи їх відчувати всі тонкощі смаків. Адже новий апарат – це компактна, реально неймовірна, багатофункціональна тачка, яка видає неповторний аромат і смак, витягаючи із зерен максимум, не даючи можливості втратити ні граму кайфу. Все, що вам потрібно зробити – це визначитися, який саме напій бажаєте. І кавамашина за мить видасть його найкращу версію».