На Київщині поблизу села Гоголів упав літак: постраждали двоє людей, які перебували на борту. Поліція розпочала розслідування інциденту.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Поліція Київської області на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук"

Відповідно до відділу комунікації поліції Київської області, відомо, що у неділю, 6 грудня, о 14 годину сталося падіння літака. Про це повідомили поліції, яка відразу вирушила на місце події. Падіння літака трапилося у Київській області, Броварському районі, недалеко від села Гоголів.

Двоє постраждалих внаслідок падіння - пілот і інструктор. Їх відразу на кареті швидкої допомоги доправили до лікарні. На щастя, ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Падіння літака на Київщині, фото Національна поліція

На місці працюють групи реагування патрульної поліції, а також слідчо-оперативна група, рятувальники. Керівництво Броварського відділу поліції також відвідали місце падіння.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 - Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту Кримінального кодексу України. Поки що обставини і причини падіння літака невідомі, проте їх встановлять у рамках досудового слідства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розкрито причини авіакатастрофи Ан-26, в якій загинули 27 осіб: знайшли "крайнього"

Також "Знай.uа" писав, що Чорні скриньки Ан-26 розкрили правду про трагічний політ, що забрав життя курсантів під Харковом: "грубі порушення".