Політичний аналітик та історик Валерій Соловей проаналізував створення вакцини від коронавірусу в Російській Федерації. Також аналітик розкрив всю правду, підкресливши, що вакцина була готова вже давно і передана Китаю, завдяки чому Китай зміг побороти пандемію.

Про це Валерій Соловей повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" в YouTube.

"З російською вакциною дуже дивна історія ... Вона була готова значно раніше оголошення. Більш того, Російська Федерація передала її Китаю, Китай її допрацював, і завдяки цьому Китаю вдалося впоратися з коронавірусом. Вона стала більш ефективною після доопрацювання вакцини російського виробництва", - розповів політичний аналітик.

За його інформацією, вакцина була готова ще влітку, коли почалося вакцинування цінних громадян Росії. Також Соловей розповів, що він відмовився вакцинуватися, а також про те, чи проти він вакцинації саме російського виробництва.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Я анітрохи не проти вакцинації, я вважаю, що це необхідно. Масова вакцинація - це те, що здатне зупинити не тільки пандемію, а й ті страхи, які існують не тільки в нашому, а й у світовому суспільстві. Після початку масової вакцинації люди почнуть заспокоюватися. Це зніме напругу", - пояснив Валерій Соловей.

Скріншот з каналу "Politeka Online" в YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Він також підкреслив, що вакцинація зможе поліпшити і сприяти відновленню економіки, а також вона зможе поліпшити і соціальний зв'язок. Більш того, вакцина від коронавірусу зможе "вивести людей з того масового невротизму, в якому ми зараз всі опинилися".

Нагадаємо, що політолог Руслан Бортник висловив, що він думає про постачання вакцини від коронавірусу Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів, скільки коштуватиме вакцина від коронавірусу в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Віктор Ляшко заявив, що Україна незабаром отримає безкоштовну вакцину, яка допоможе побороти пандемію коронавірусу.