В аеропорту Шанхая розпочали перевірку всього персоналу в неділю, 22 листопада, ввечері після того, як було отримано позитивний результат на коронавірус кількох обробників вантажів та тісні контакти.

Читайте Знай в Google News!

Водночас рейси до Шанхаю були в основному скасовані в ніч на неділю. Станом на 23:00 було скасовано 277 рейсів, згідно з даними, складеними програмою відстеження даних авіакомпанії VariFlight, пише GlobalTimes.

Аеропорт Шанхаю, фото: Courtesy of Shanghai Airport

У неділю Шанхай повідомив про два випадки захворювання на COVID-19 серед працівників аеропорту, в результаті загальна кількість підтверджених випадків від п'ятниці зросла до п'яти.

Популярні новини зараз

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Співробітник аеропорту повідомив Global Times, що працівники отримали прохання перевірити весь персонал на наявність коронавірусу. Перевірка розпочалася в неділю близько 15:00.

Судячи з численних відео, розміщених в Інтернеті, видно, що підземна стоянка в аеропорту Пудун заповнена довгими чергами людей, які чекають на тестування. Раніше Шанхай повідомляв про те, що обробник вантажу отримав позитивний тест на коронавірус 9 листопада.

Загалом серед працівників аеропорту Пудун було зареєстровано щонайменше сім випадків захворювання на COVID-19. Органи охорони здоров’я дуже стурбовані ризиком передачі вірусу через міжнародну логістику. Також повідомляється про давку в аеропорту, яка виникла через цю ситуацію.

Аеропорт Шанхаю, фото: Courtesy of Shanghai Airport

Аеропорт Шанхаю, фото: Courtesy of Shanghai Airport

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування у громадських закладах і транспорті без засобів захисту.

Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям