Політичний аналітик, підприємець і відеоблогер Сергій Корнак розповів про те, як побував всередині Верховної Ради, і як там все розташоване. Крім того, він розповів про те, як страждає малий бізнес і самі підприємці через введений карантин вихідного дня.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"У преси є доступ тільки на третій поверх і на балкон, де можна знімати депутатів. Балкон теж по запису, основні ЗМІ займають там собі місця, туди потрапити дуже важко. Третій поверх - ложа преси ... Туди виходять депутати тільки самі", - пояснив відеоблогер.

Він також згадав акцію протесту, на яку вийшли підприємці у зв'язку з введенням карантину вихідного дня. За його словами, ситуація під парламентом загострилася, була спроба прориву, люди штовхалися, але депутати відхилили скасування карантину, заявивши, що буде компенсація.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Жодна людина не отримає ніякої компенсації. Що далі робити? Йде якийсь ворожий посил, скрізь йде зіткнення суспільства. Це каста людей - сама неповажна серед влади, тому що допомоги їй не виявляється ніякої. У всіх олігархів рило в пуху", - заявив Сергій Корнак.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

За його словами, всі олігархи - одні й ті ж, "це клан", але він вважає, що так несправедливо і не можна робити. Корнак також підкреслив, що українців просто витісняють з бізнесу, щоб вони їхали закордон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Це дика несправедливість, треба лідера, який зможе все це зламати, розбити. Я не розумію.. І ми повинні цього лідера підтримати самі, інших методів немає, нам не дадуть.. Нам вже дали Зеленського, Порошенка, Тимошенко, нам вже все це давали, ось коли це від олігархів – це ж*па", - підкреслив відеоблогер у своєму відео.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розповів, скільки кілометрів доріг було побудовано в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак заявив, що люди просто терплять президента Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що відеоблогер Сергій Корнак розповів, чи потрапить Михайло Саакашвілі в українську політику.