Ізраїльський лікар Борис Бриль пояснив, чи змінилися правила безпеки, які з самого початку говорили в МОЗ стосовно коронавірусу. Він також розповів, чи надають захист медичні маски, які постійно закликають носити всім громадянам.

Про це Борис Бриль повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" в YouTube.

"Варто дотримуватися дистанції, ми знаємо, як люди хворіють, чому вони заражаються і так далі. Природно, немає 100% гарантії не захворіти, також, як і немає 100% гарантії захворіти. Треба бути реалістами, в медицині такого немає, ми знаємо, як знизити тяжкість захворювання і кількість хворих одночасно", - підкреслив медик.

За його словами, на жаль, більшість людей не слухає навіть, і говорять іноді таке, не маючи ніякого уявлення про медицину. Крім того, лікар пояснив, чи захищають медичні маски від вірусу.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

"Маски знижують передачу вірусу, це доведено дослідниками. Захворюваність знизиться через півтора місяці, тому що через принцип інкубаційного періоду ми бачимо, хто заразився. Немає такого, щоб надів маску і стало людей менше", - пояснив ізраїльський лікар.

Також він підкреслив, що є люди, які постійно носили медичні маски і все одно заразилися. Проте, тяжкість їх захворювання - набагато легше, а кількість таких людей – набагато менше.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube

"70% хворих, яких досліджували, носили маску. Але ті, хто бере участь у дослідженні, - зазвичай люди відповідальні", - підкреслив лікар з Ізраїлю Борис Бриль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Також лікар розповів, як убезпечити себе і рідних, якщо вдома є хтось заражений коронавірусом. За його словами, якщо у людини є хронічні хвороби, то його потрібно терміново відправити на обсервацію.

Нагадаємо, що у Данії, слідом за коронавірусом, заявили про появу пташиного грипу H5N8.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали, як лікують хворих коронавірусом у Запоріжжі.

Також "Знай.ua" писав, що турецько-німецький імунолог розповів про те, що буде з пандемією в майбутньому.