Найпопулярніший лікар усієї України Євген Комаровський має постійну рубрику “запитання-відповідь”, де відповідає на різноманітні запитання, які йому задають підписники. На цьому тижні до лікаря звернулася мама хлопчика, який захворів на ГРВІ та запитала, чи варто годувати дитину в перший день хвороби.

Читайте Знай в Google News!

Матір пояснила, що вона дотримується ідеї, що не варто, бо, на її переконання, печінка так зможе впоратися з “сопельками”, тоді як її мама переконана, що дитину потрібно годувати.

Комаровський дав таку відповідь: “Перше правило годування хворої дитини - керуватися перш за все його апетитом. Хоче їсти - обов'язково давати. Так що в даній ситуації я на стороні бабусі. Інша справа, що, пропонуючи їжу, потрібно стежити за концентрацією вмісту і розміром порції. У супі ложка цілком може плавати, а не стояти.⁣”

Євген Комаровський дає поради і пояснення навіть на, здавалося, найпростіші запитання від підписників. Великим плюсом цього лікаря є те, що він ніколи не сміється і не знущається з батьків і їхніх запитань - відповідає завжди чітко, послідовно, інколи з легкою іронією.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що доктор Комаровський пояснив, як розговорити мовчазного малюка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Комаровський пояснив, чому діти не ростуть.

Також, "Знай.uа" писав, що Комаровський пояснив, чи можна змінити "важких" дітей.