Світові вчені давно ставлять під сумнів взаємозалежність магнітних бур і самопочуття людини. Швидше за все, на думку зарубіжних вчених, немає ніякого зв'язку, проте в Україні як і в деяких інших країнах таке уявлення досі залишається валідним і популярним. Ділимось з вами календарем магнітних бур листопада.

Читайте Знай в Google News!

Перші дні місяця були неспокійними у плані активності бур, після чого відбувся спад. Тобто, середина місяця - час для активної діяльності, прийняття важливих рішень, адже ваше самопочуття має бути надзвичайно здоровим. На жаль, після спаду знову розпочнеться активна фаза бур - очікуйте, що наприкінці листопада ваше самопочуття погіршиться. Характерною ознакою бур листопада є їхня тривалість - вони “бушуватимуть” довго, що може призвести до знесилення.

магнітна буря, фото Pxhere

Дослідники, які визнають вплив бур на людину, стверджують, що такі довгі бурі небезпечні для судин і психіки. Як допомогти собі зменшити вплив магнітних бур на вас? Ведіть здоровий образ життя: не куріть, зменшіть або взагалі відмовтеся від споживання алкоголю, регулярно гуляйте на вулиці (краще зранку чи увечері), приймайте контрастні душі і ванни з ефірними оліями, правильно харчуйтеся та стежте за своїм сном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Нагадавши, простий народний рецепт від високого тиску і головного болю, вода, сіль і марля.

Як повідомляв Знай. ua, сильна магнітна буря наближається до землі, дні найпотужнішого геошторму і поради медиків.