В Одесі оскаженілі підлітки спустили прапор Європейського Союзу, який був на флагштоку біля мерії. Правоохоронці почали розслідування за фактом наруги.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомила прес-служба поліції.

Сьогодні в соціальних мережах поширили відео, на якому хлопець у масці зняв символ Співдружності європейських країн посеред білого дня біля мерії. Очевидці кажуть, що хлопці пояснили свій вчинок лаконічно - "йому там не місце". Прапор розмалювали, кинули на асфальт і потопталися по ньому. Це відео побачили копи.

Тож поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про наругу над державними символами. Радикалів розшукують. Якщо їх вина буде доведена, то їм загрожує позбавлення волі до 2 років.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Кілька прапорів Євросоюзу постраждали від дій групи молодих людей в центрі Одеси.

Підлітки, фото скріншот facebook

Юні праві радикали зняли прапори ЄС з будівель міськради, облдержадміністрації та з флагштока біля Потьомкінських сходів і поглумилися над ними. Вони записали свою акцію на відео і виклали його в інтернет. На ньому видно, як хлопці перекреслили червоною фарбою прапор, кинули його на землю і танцювали на ньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, голий львів'янин похизувався причандаллям перед усім містом - "Сів на дорогу і кричить!"

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що в Запоріжжі молоді хлопці познущалися над дорослим чоловіком. Зв'язали скотчем і пішли за петардами.

Також Знай.ua писав, що на Волині бродить чоловік з Чернівців, який не може повернутися додому. Чоловіка побили і пограбували. Чоловік розповів, що просив допомогу у священнослужителів, але йому відмовили. Тому він пішки дійшов до Луцька.