Погода в Україні в понеділок, 14 вересня, принесе справжнє тепло і яскраве сонечко. Найближчими днями в Україні опади малоймовірні, повітря вдень прогріється до 25-30°. Про це йдеться у повідомленні Українського гідрометцентру.

Читайте Знай в Google News!

У понеділок та вівторок 14 і 15 вересня в Україні буде малохмарно й без опадів, вітер північний, північно-західний, 5-10 м/с, у Приазов'ї до 12 м/с, в західних областях змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі у східних областях 6-11°, на решті території 9-14°, на узбережжі морів 15-19°; вдень 22-27° (на північному сході близько 20°), у південній частині та на Закарпатті 25-30°.

Синоптики попереджають, що 14 вересня у південній частині, східних, центральних, більшості районів північних, Рівненської та Тернопільської областей утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Погода, фото pxhere

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

14-15 вересня у столиці буде сухо й сонячно. Вітер північний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-14°, вдень 22-27°.

А вже наступні вихідні принесуть в Україну похолодання, зазначає синоптик. Хто надихався нинішніми суботою-неділею, теплим свіжим сонячним повітрям - той молодець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.ua, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.