Ашан-один з найпопулярніших гіпермаркетів в Україні. Він зарекомендував себе, завдяки величезному асортименту товарів. Тут дійсно можна знайти все, і навіть більше! Правда, часом знахідки бувають вельми нестандартні. Іноді генії неймінга так намагаються зробити свій продукт яскравим і впізнаваним, що часом перестараються на цьому тлі.

Один з каналів в месенджері Telegram опублікував фотографію геніального неймінга, який доводить, що в Ашані дійсно є все. У магазині "Ашан Дмитро Дончак" продаються ... "дитячі яйця"! Так-так, саме так. Знайти їх можна прямо на прилавках, поруч з курячими яйцями.

Назвати такий Неймінг інакше як дивним неможливо. Невже це дійсно працює і всім раптом захочеться перевірити, що ж це за дитячі яйця? Однак, мабуть, це комусь цікаво, адже виробник напевно проводив маркетологічні дослідження. Питання лише в тому, серед якої аудиторії вони проводилися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Нагадаємо, раніше колега Зеленського зі "Слуги народу" привітав Лукашенка, забувши про протести в Білорусі. Нардеп від "Слуги народу" Євген Шевченко привітав Олександра Лукашенка з перемогою на виборах, проте викликав невдоволення у деяких зі своїх колег.

Як повідомляв портал " Знай.ua", в Україні за добу 1 008 нових хворих коронавірусом, 25 померло