Спільнота" Уляна Супрун " в Facebook опублікувала нові рекомендації з приводу носіння медичних масок. Маски-обов'язковий елемент індивідуального захисту під час пандемії. Однак цей захист неефективний, якщо не дотримуватися рекомендацій CDC. І за цим необхідно стежити, щоб забезпечити собі максимальний захист від коронавірусу.

Нова рекомендація стосується носіння респіраторів. Зокрема, CDC не рекомендує носити Засоби індивідуального захисту з отворами для видихання повітря. Через ці отвори при чханні або кашлі може виділятися вірус. Таким чином, інфікована людина може масово заражати здорових людей. Тому з такими засобами індивідуального захисту потрібно бути вкрай обережними.

Супрун, фото: youtube

Важливо знати, що маски перешкоджають поширенню крапель з носа і рота. Маска-це, перш за все, захист людей навколо. Безпосередньо носія маски вона від інфікування практично не захищає. Крім того, носіння маски недостатньо, щоб повноцінно захиститися від вірусної інфекції. Вона допомагає тільки з додатковими засобами-ретельним миттям рук, використанням антисептика, дотриманням гігієни кашлю, відмови від звички торкатися до слизових оболонок обличчя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Нагадавши, Динамо Київ очолив найнедінамівський тренер у світі

Як повідомляв портал Знай.uа, Блохін різко висловився про призначення Луческу в " Динамо"

Також Знай.uа писав Мірча Луческу встиг наговорити гидот про Динамо