Коронавірус в Україні фіксують не тільки у цивільних осіб, а й у військових. Командування медичних сил ЗСУ регулярно публікує статистику захворюваності COVID-19 серед Збройних сил. Повідомляється, що за останню добу було виявлено 21 воїна, інфікованих коронавірусом.

З них 15 осіб були направлені на самоізоляцію в домашніх умовах, ще шестеро бійців були госпіталізовані і отримують необхідне лікування. Командування медичних сил ЗСУ відрапортувало про те, що захворювання протікає у хворих в легкій формі.

Станом на 8 серпня, в лавах Збройних сил України хворіє 301 воїн з інфекцією COVID-19. В цілому виявлено 675 випадків коронавірусу, ще 789 осіб були відправлені на самоізоляцію.

Коронавирус в украинской армии

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Раніше Володимир Зеленський доручив Кабінету Міністрів мобілізувати всі сили, щоб не допустити поширення другої хвилі коронавірусу. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що буде проведена комплексна оцінка готовності медичних закладів. Станом на суботу, 8 серпня, в Україні зафіксовано 79 750 випадків зараження, 1879 пацієнтів померли, одужало 43655 осіб.

Нагадавши, раніше на Франківщині перехожі відбили хлопця від працівників військкомату.

Як повідомляв портал "Знай.uа", армія розробила можливість керувати танком за допомогою джойстика від приставки.

Також "Знай.uа" писав, що працівники Івано-Франківського військкомату відрапортували про 100% виконання плану весняного призову.