Сумські правоохоронці затримали 31-річного чоловіка, який домагався до 9-річної дівчинки.

Про це повідомляє Оглядач.

Затриманий виявився фотографом з Горішніх Плавнів. Свою останню жертву він знайшов в Інтернеті і під приводом поїздки в МакДональдс відвіз на знімну квартиру, де і чіплявся до дитини. Мати дівчинки звернулася до правоохоронних органів і незабаром злочинець був узятий під варту, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Однак у біографії 31-річного Валентина це-не єдиний страхітливий вчинок. У рідному місті чоловіка знають багато жителів; вони охоче діляться подробицями його діяльності.

За їхніми словами, хлопець захоплювався фотографією з 14 років. Був місцевим активістом, фотографував людей безкоштовно. Це і насторожило пильних городян. За їхніми свідченнями, дівчатам фотографа, з якими він з'являвся на публіці, завжди було не більше 14 років.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Валентин заробляв тим, що під виглядом послуг комп'ютерного майстра знаходив у людей компрометуючі матеріали і шантажував власників техніки.

Він також брехав людям про свою компанію в Домінікані, куди обіцяв працевлаштувати групу молодих людей. Довірливі городяни заплатили за послуги... і залишилися одні на чужому континенті. Валентин надовго зник з радарів.

Головною зброєю збоченця були фотографії зі столичними знаменитостями. Показуючи їх, він обіцяв своїм жертвам красиве майбутнє в шоу-бізнесі. Однак таких цінних зв'язків Валентин ніколи не мав: всі кадри були зроблені за тим же принципом, за яким часом відловлюють кумирів на бекстейджі віддані фанати.

Невідомо, скільки жертв було у фотографа. Багато батьків жертв боялися зраджувати подію розголосу через страх осуду. Тому в своєму рідному місті Валентин залишався безкарним довгі роки.

Нагадаємо, раніше вихователі змушують українських дітей все тримати в собі, батьки б'ють на сполох:"справив нужду під дерево".

Як повідомляв портал "Знай.иа", еостраждала від насильства героїня документалки Netflix наклала на себе руки:"вона так і не оговталася від цього".

Також "Знай.иа" писав, що за побиту в поїзді Анастасію Лугову заступилися знаменитості - їх любить вся Україна.