Останнім часом в Україні відбулося відразу кілька серйозних подій, пов'язаних з терористичною діяльністю. Після захоплення маршрутки луцьким терористом Кривошем та захоплення полковника поліції полтавським терористом Скрипником, стався інцидент в Києві. Сухроб Карімов погрожував підірвати бомбу в київському торговому центрі. На даний момент він затриманий. Що відомо про терориста з Києва?

Сухроб Карімов - громадянин Узбекистану, який приїхав в Україну на заробітки. Він жив в Києві протягом останніх 5 років, куди прибув на запрошення своєї дружини, яка приїхала ще раніше. Відомо, що Карімов жив в Києві постійно. Періодично він виїжджав до Москви, швидше за все, також на заробітки. Однак чим конкретно він займався в столиці Російської Федерації - достеменно невідомо.

Також повідомляється, що Сухроб Карімов відслужив в армії Узбекистану. Раніше він не відмовляв собі в задоволенні "побалуватися" легкими наркотиками. Поліція вже затримувала Карімова за напад на людину в стані наркотичного сп'яніння. Раніше повідомлялося, що у київського терориста є психічне захворювання, проте ця інформація не підтвердилася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заручниця київського терориста розповіла, як вижила в лапах психа: "Агресивний, обговорювали погоду".

Як повідомляв Знай.uа терорист, який захопив банк у Києві, ненавидить арабів і Путіна - журналісти знайшли психа в соцмережах.

Знай.uа писав, київський терорист заявив, що банк вибухне навіть у випадку його смерті.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще