Страшна смертельна ДТП сталася на окупованому півострові Крим. В результаті аварії мікроавтобуса і причепа вантажівки загинуло 9 осіб, ще дев'ять — постраждали.

Подія сталася рано вранці на трасі “Таврида", яка знаходиться поруч з Білогірськом, через те, що водій автомобіля Mercedes Sprinter заснув за кермом і це призвело до зіткнення з іншим автотранспортом.

У мережі відразу з'явилося багато фотографій з місця подій, на яких відображений результат ДТП. На фото видно, в якому важкому стані знаходиться мікроавтобус марки Mercedes після зіткнення.

Аварія в Криму, фото: МНС Росії

Відомо, що при цьому в автобусі перебувало кілька дітей, які були госпіталізовані, а водій мікроавтобуса займався приватним візництвом і віз людей у бік Сімферополя. Аварія сталася на прямій ділянці дороги. Серед постраждалих більшість туристів, але є і місцеві жителі.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Показати ще

Були порушені кримінальні справи про порушення правил дорожнього руху та надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки.

Нагадаємо, кортеж віце-президента США Майкла Пенса потрапив у ДТП. В результаті автомобільної аварії постраждав як мінімум один поліцейський мотоцикл.

Як повідомляв "Знай.ua", штрафи за порушення ПДР і камери на дорогах.

Знай.uа писав про ситуацію під Львовом, в якій дід-шумахер злетів з мосту разом з онуками. ДТП сталася 29 липня о 20:00 в селі Пили, біля Жовкви. Водій, за словами свідків, їхав на великій швидкості і не впорався з керуванням.