Американські розвідувальні літаки продовжують своє курсування біля берегів окупованої Росією Криму. Це відбувалося 23, 24 і 28 липня по інформації окупантів. Зараз це сталося повторно стратегічним літаком-розвідником RC-135 Військово-повітряних сил США і літаком базової патрульної авіації Boeing P-8 Poseidon Військово-морських сил Сполучених Штатів Америки.

Як і раніше, у відповідь на подібні рухи в повітрі, був піднятий російський винищувач Су-27 за інформацією Національного центру управління обороною Російський Федерації.

RC-135, фото: belvpo

У повідомленні йдеться про те, що екіпажем російського винищувача було встановлено безпечну відстань до повітряних об'єктів США для їх успішної ідентифікації. Після чого Су-27 повернувся на аеродром базування відразу після розвороту літаків-розвідників з боку Сполучених Штатів.

Представник Комітету начальників штабів США генерал-лейтенант Кеннет Маккензі раніше повідомив про те, що американські військові літаки не припинять своє перебування над Чорним морем, так як воно є міжнародним повітряним простором і у них є всі права там перебувати.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Нагадаємо, у Чорному морі українці разом з іноземцями відбили атаку і врятували 18 людей. Мова йде про українсько-американські навчання із залученням багатонаціонального контингенту Sea Breeze-2020.

Як повідомляв "Знай.uа" над "голими" харків'янами пронісся вертоліт, військові стрибали людям на голови.

Знай.uа писав, що в Росії дев'яту добу не можуть знайти без вісті зниклий літак Ан-2 з людьми на борту.