Кандидат в мери Києва від "Слуги народу" Ірина Верещук не так давно зазнала звинуваченнь, що нібито скуповує ботів для розкрутки свого аккаунта в Instagram. Мовчати, коли висувають такі серйозні звинувачення, Верещук не стала і опублікувала у своєму Facebook розгромний пост, звернений до "доброзичливців", які запустили цей слух.

"Сьогодні деякі ЗМІ повідомили, що нібито я купила багато тисяч ботів на свій Інста аккаунт.

Дійсно, в останні дні на мій Інста акаунт підписалися десятки тисяч ботів. Але, я нічого не купувала. Це працюють деякі "доброзичливці" напевно, з метою заявити, що я купую ботів. Мої помічники вже пару днів намагаються вирішити цю проблему (тобто позбавитися від ботів), у тому числі в контакті з адміністрацією Instagram. Поки що, проблема залишається. Так чи інакше ми це вирішимо.

Верещук також безпосередньо звернулася до тих, хто замовив проти неї такі речі, заявивши, що знає, що вони читають її Facebook

"1. По-перше, мені цікаво: чому ви це зробили в Інста і не стали робити з ФБ? Просто щиро цікаво. Хотіли заощадити гроші? Для правдивості ви повинні це зробити з ФБ теж. Інакше виглядає дивно: я «купила» десятки тисяч ботів на Інста і не «купила» ботів для ФБ. Не дуже правдоподібно :) Напишіть відповідь в особисті повідомлення ФБ або Інста, можна з аккаунта одного з ваших ботів.
2. По-друге, з точки зору технологій медіа війни - це вчорашній день. НЕ ганьбіть перед своїми командами. Там працюють талановиті молоді хлопці, ви перед ними виглядаєте не солідно.
3. Всі ці дрібниці вам не допоможуть. Тому що справа не в мені особисто. Ваша проблема - це не я. Ваша проблема - це ви. Ваші цінності і спосіб політичного мислення не відповідають сьогоднішнім потребам нашої країни. От і все.
4. Також, запам'ятайте: я нічого не забуваю, всі борги віддаю. З відсотками.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Фаріон в люті накинувся на Верещук - не сподобалося висловлювання на адресу Степана Бандери. Фаріон не соромилася в виразах і полила Верещук добірною лайкою.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Також Знай.uа наводив топ фактів про Ірині Верещук.

Крім того, Верещук не змогла відповісти на викриття Парасюка: "Раг@льска маячня".