Нерідкі випадки, коли тварини потрапляють в неприємності. Особливо часто це відбувається в житлових будинках і дворах, де вони можуть виявитися придавленими важким каменем або люком. Добре, що є чуйні люди, які допомагають їм. Однак іноді “знахідки” дійсно можуть дивувати. Історію, яку ви прочитаєте нижче, повідало співтовариство Animal Rescue в Facebook.


Мешканці одного зі столичних будинків почули з підвалу дивні звуки, схожі на здавлене котяче нявкання. Судячи по звуках, люди зробили висновок, що кошеня придавило чимось важким, і звернулися в Службу порятунку тварин. Рятувальники прибули на місце виклику та розпочали огляд підвалу. Вони знайшли люк, з якого доносився звук, і розкрили його. Те що вони побачили, повалило рятувальників в шок.

Люди очікували побачити кошеня, а побачили… Козла! І дійсно, в одному з підвальних люків виявився невеликий козел, який кликав людей на допомогу. Мешканці будинку і рятувальники переплутали бекання зі здавленим котячим нявканням, тому попередньо вирішили, що застряг саме кошеня.

Звідки в Києві взялася козел – величезне питання. Не менш цікаво, і хто додумався сховати тварина під люком. Козел був витягнутий з підвалу. Співробітники служби захисту тварин забрали його з собою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, любов не підконтрольна розуму – незвичайна дружба між тваринами різних видів.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік залишив багатомільйонний спадок двом слонам.

Також портал Знай.uа писав, що екзотичні морські свинки зустріли несподіваних друзів серед котів.