Служба безпеки України не лише слідкує, розслідує і арештовує іноземних шпигунів, але й дотепно “тролить” їх: 12 червня у День Росії по всій Україні біля представництв РФ з'явились зображення орла - герба українських контррозвідників. У Харкові ж до питання поставилися ще більш творчо і написали стінопис.

Про це повідомляє журналіст Андрій Цаплієнко на своєму Telegram-каналі.

Герб конттрозвідки біля диппредставництваРФ, фото Telegram

12 червня - день Російської Федерації, свято, яке гучно святкує український сусід. Оскільки усі останні роки СБУ періодично виходить на російських слід, російських шпигунів на різних рівнях життя України, СБУ вирішило розмістити зображення своєї емблеми біля представництв Росії, щоб у день свята гадати про постійний нагляд і недовіру з боку СБУ. Найбільш епічним є мурал, розміщений у Харкові. На ньому зображено перемогу над двоголовим змієм, який символізує Росію.

Герб конттрозвідки біля диппредставництва РФ, фото Telegram

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Російським дипломатам направляє привітання українська структура, яка успішно виявляє ворожу агентуру в Україні. У Харкові з'явився мурал з символікою контррозвідки навпроти російського генконсульства, а сьогодні – майже одночасно – білборди з гербом Департаменту контррозвідки виросли поруч з консульствами РФ у Львові та Одесі. Ну, і в Києві на Повітрофлотському, перед посольством Росії тепер височіє орел контррозвідників, який стискає двоголову змію. Поздоровлення з прозорим натяком, враховуючи, що російські диппредставництва це легальних "дах" для агентури ФСБ і ГРУ в нашій країні", - написав Цаплієнко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в ОПЗЖ здивували українців привітанням з Днем Росії - "Перш за все родинні зв'язки".

Як повідомляв портал Знай.ua, У Львові СБУ показала Путіну потужний кулак.

Також Знай.ua писав, що київський художник винайшов потужні ліки від депресії на карантині, дух захоплює - "допоможе єдиноріг".