Сурогатне материнство в нашій країні досить поширене, незважаючи на те, що це дорога послуга. Завдяки їй, тисячі людей отримують шанси стати батьками, тому воно дуже популярне. Однак часто запліднення і пологи проводять в небагатих країнах, де послуги обійдуться дешевше. З-за цього іноді трапляються вельми неприємні ситуації.

Через пандемію коронавіруса в Україні “застрягли” 11 немовлят, народжених для сімей з Аргентини. Питання вирішувалося на дипломатичному рівні, і аргентинці все-таки змогли домогтися виїзду з країни за своїми дітьми. Чартерний рейс, на борту якого було 11 сімей з Аргентини, приземлився в аеропорту “Бориспіль” 30 травня.

Немовля, фото Pxhere

Прибулі аргентинці негайно були направлені на двотижневу обсервацію. Після її завершення, вони зможуть нарешті зустрітися зі своїми дітьми. Однак полетіти назад в Аргентину щасливі батьки зможуть ще не скоро. У цій країні закриті кордони до вересня. Ймовірно, доведеться знову вирішувати питання на рівні дипломатів.

Нагадаємо, раніше Кожен день помирає кілька людей - що масово знищувала українців, крім вірусу.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Молода мама померла через важкі пологи, тіло немовляти зникло - страшна історія сталася в Україні

«Знай.uа» писав, що Харківський лікар підхопив вірус, опинився в лікарні і прозрів - "українців обдурили"