Про це розповів засновник компанії B2B jewelry - Микола Гонта у прямому ефірі на офіційному каналі в YouTube.

Поставити запитання міг кожен охочий, зателефонувавши у прямому ефірі.

Новим клієнтам виплати безперебійно нараховуються по п’ятницях. Учасникам, які вступили до проекту раніше (до початку карантину, у зв’язку з пандемією COVID-19) виплати нараховуються у зворотньому порядку. В першу чергу тим, хто здійснили покупку у березні.

Микола Гонта зазначив: «Увесь прибуток магазинів компанія буде реалізовувати на виплати по зобов'язаннях. Функціонування B2B jewelry, перш за все, залежить від продажів у магазинах. Отже, відкриття нових ювелірних салонів пришвидшить отримання доходів та розвитку проекту.»

Найближчим часом заплановано відкриття 9 нових магазинів у населених пунктах: Конотоп, Ромни, Васильків, Дрогобич, Коростень, Нетишин, Запоріжжя, Чернігів, Вараш.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Сертифікати з продажу зняли. Але їх, як і раніше, можна отоварити у всіх ювелірних магазинах компанії. Відсотки за старими покупками змінюються до 5-6%. Правила проекту коригуються у зв’язку із карантинною паузою (закриттям усіх магазинів більш ніж на два місяці - (березень-початок травня)). Маркетинг і надалі буде змінюватися, говорить власник компанії. І запевняє, що його стратегічний план та велика відповідальність перед клієнтами забезпечить успішний вихід із кризи та довготривале процвітання мережі магазинів B2B jewelry.

Невдовзі планується запуск теле-магазину та онлайн магазину B2B jewelry.