Плани українського уряду щодо пасажирських перевезень, скріншот: Мініфраструктури

Україна виходить з карантину — коли стартують пасажирські перевезення

Як відомо, український уряд ухвалив рішення поетапно пом'якшувати карантин. А президент України Володимир Зеленський вже почав говорити про другий етап, який повинен початися з 22 травня, тим самим загострив питання про запуск пасажирського транспорту в Україні. Питання про те, коли можна буде поїхати на поїзді з Києва до Карпат або з Харкова автобусом в Одесу, хвилює зараз кожного третього українця. Міністр інфраструктури України Владислав Криклій 12 травня заявив, що відомство пропонуватиме уряду поступово відновлювати роботу транспорту вже з другого етапу ослаблення карантину.

Епіцентр, скріншот: YouTube

Епіцентр "забив" на карантинні правила, українці зловили магазин на гарячому

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Магазини торгової мережі "Епіцентр" продовжують роботу, незважаючи на карантинні обмеження і навіть відмовилися від низки заходів безпеки. Про це повідомляє Telegram-канал "Народний ревізор".

Верховна Рада, скріншот: YouTube

Кандидати на виліт — Разумков розповів, хто у Верховній Раді знаходиться під загрозою звільнення

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков розповів, загрожує звільнення кому-небудь з діючих міністрів Кабміну. За його словами, на даний момент жодних документів стосовно цього у Верховній Раді не зареєстровано. Крім того, Разумков зазначив, що навіть не чув жодних чуток про те, що хто-небудь з членів Кабінету Міністрів може покинути свій пост. Голова Верховної Ради підкреслив, що у нього немає інформації про можливі звільнення міністрів, яких "відправляють" найчастіше. Йдеться про главу МВС Арсена Авакова, генпрокурора Ірину Венедиктову, і навіть прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Зеленський, фото: Офіс президента

Помічниця Зеленського заявила про масову перевірку українців — що відомо

У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що україна готується затвердити алгоритм масової ІФА-діагностики для виявлення антитіл до коронавірусної інфекції, а також планується виплата надбавок до зарплат медиків. Про це розповіла прес-секретка Зеленського Юлія Мендель на власній сторінці в Instagram.

Дональд Трамп, фото: nst

Трамп наробив шуму "супер-дупер" ракетою, гонка озброєнь набирає обертів

Президент США Дональд Трамп анонсував розробку ракети, яка за своїми технічними характеристиками значно перевершує будь-які світові аналоги. Цю новинку Трамп назвав "супер-дупер" ракетою (або "супер-пупер", англійською "super duper missil").