Але що робити, якщо терміново знадобилися ліки? В умовах дефіциту на велику кількість препаратів ви навряд чи знайдете все необхідне у першій же аптеці. А що більше аптек доведеться обійти, тим вища ймовірність контакту з хворими людьми і ризик підхопити коронавірус або якусь іншу інфекцію.

Насправді, виснажливого «забігу» аптеками можна уникнути, скориставшись сайтом з пошуку і бронювання аптечних товарів Tabletki.ua Це швидкий і безпечний спосіб придбати ліки, який вимагає лише кількох простих дій.

Заходите на сайт Tabletki.ua. На головній сторінці у рядку пошуку вводите назву препарату або діючої речовини – з'явиться інформація про лікарські засоби, які відповідають зазначеному критерію пошуку. Праворуч – для більш точного пошуку препарату – можна скористатися фільтрами Торгова назва, Категорія, Виробник, Форма випуску, Дозування, і потім запросити ціну для згенерованого результату. Або можна пропустити крок деталізації і відразу перейти до фільтру Ціни в аптеках, натиснувши на відповідний блок під фото препарату в лівій частині сторінки. Або натиснути Показати всі результати в аптеках. Далі сортуєте запропоновані варіанти за ціною або відстанню (якщо введете свою адресу, радіус пошуку можна звузити до 0,5, 1, 2 або 5 км) і бронюєте.

Можна продовжити пошук інших необхідних аптечних товарів (не тільки ліків – на сайті є інформація про засоби особистої гігієни, товари для дітей, косметику для догляду та інші товари) у цій же аптеці або розташованій неподалік. Після завершення пошуку переходите у кошик і підтверджуєте бронювання, зазначивши номер телефону, на який протягом декількох хвилин приходить повідомлення з номером вашого бронювання і загальною сумою замовлення.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Зверніть увагу, що аптеки не тримають у себе повний асортимент усіх лікарських засобів, особливо рідкісних препаратів, на яких немає великого попиту. Але з деякими аптеками сайт Tabletki.ua запустив проект «Під замовлення»: коли ви шукаєте якийсь рідкісний препарат, його можна замовити і забронювати. На сайті висвітиться найближча дата і час, коли його можна буде забрати в обраній вами аптеці – зазвичай, на наступний день.

Обов'язково забронюйте препарати. По-перше, так потрібні ліки точно дочекаються вас в аптеці: вони будуть закріплені за вами протягом мінімум доби і не будуть продані іншому покупцеві. По-друге, так ви забезпечите собі гарантовану ціну – при бронюванні на сайті ціна нижче і економія може сягати до 30%. Якщо ви просто перевірите наявність препарату на сервісі, а потім підете його купувати в аптеку без бронювання, вам доведеться заплатити повну аптечну вартість.

Після бронювання замовлення потрібно забрати протягом доби. Приходите в обрану аптеку в зручний для вас час протягом 24 годин, називаєте номер бронювання та забирайте замовлення, не затримуючись у аптеці надовго. Деякі аптеки тримають бронювання і 48, і 72 години.

Як бачите, заходити в інтернет, перш ніж бігти в аптеку, – дуже корисна звичка. Таким чином ви точно заощадите час і гроші, а в нинішній ситуації ще й знизите ризик підхопити інфекцію.