Через пандемію коронавірусу в Україні продовжує діяти загальнонаціональний карантин. Разом з ним перевели на віддалену навчання студентів і школярів, які навчаються, завдяки трансляції освітніх програм по телебаченню або через інтернет. До останнього зберігалася надія, що школярі і студенти ще повернуться за парти в цьому році, і завершать навчальний рік очно. Однак, по всій видимості, навчальні заклади до вересня учнів вже не побачать.

Всеукраїнська школа онлайн, скріншот YouTube

Виконуюча обов'язки міністра освіти Любомира Мандзій заявила, що повернення дітей і студентів за парти у поточному навчальному році не планується. За її словами, вже просто немає часу чекати і розраховувати, що ситуація налагодиться. Вихід із ситуації тільки один – продовжувати дистанційне навчання. Освітні установи вже можна закривати на ремонт.
За словами Мандзій, усі уроки до кінця навчального року будуть проходити виключно на віддаленій основі. Однак за словами в. о міністра освіти, навчальний рік завершиться у встановлені терміни. Студенти будуть віддалено здавати сесію, а школярі – річні контрольні роботи. Однак досі невідомо, як бути з ЗНО.

Нагадаємо, перевищила 8 тисяч - МОЗ оприлюднив дані з коронавірус на 25 квітня.

Як повідомляв Знай.uа юрба влаштувала "голодні протести" з-за карантину, є загиблі.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Знай.uа писав працює кожен сьомий – люди масово страждають від "епідемії" безробіття, що загрожує країні.