Жінка, яка все життя шалено любила свого батька, поділилася тим моментом, коли вона виявила, що він брехав їй, коли вона була дитиною.

В повідомленні на форумі Reddit жінка анонімно пояснила, як вона залишалася зі своїм батьком перед весіллям, коли дізналася справжню причину, за якої її батьки розлучилися.

Вона стверджувала, що чула, як її батько і мачуха обговорювали, як їхні стосунки почалися, в той час, як він все ще був зі своєю першою дружиною - мамою жінки.

В жаху від того, що вона почула, жінка заборонила батькові відвідувати її весілля - незважаючи на те, що він заплатив за це.

Вона сказала користувачам Reddit, що повернула йому гроші, які він витратив на її весілля.

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Вона написала: "Прямо перед моїм весіллям я зупинилася в отелі з батьком. Одного разу вночі я почула, як тато і мачуха згадували про те, як вони зустрілися. Раніше вони завжди говорили нам, що зустрілися через шість місяців після розлучення моїх батьків, у бібліотеці. Виявляється, вони брехали".

"Вони говорили про те, як мій батько не міг відвести очей від неї, як тільки вона увійшла в його кабінет, і він хотів її з цього моменту, і як йому було все одно, що у нього вдома вагітна дружина".

"Очевидно, їх перший поцілунок був через кілька днів після мого народження, і перший раз, коли вони займалися сексом, був на третій річниці моїх батьків. Мені було тоді всього кілька місяців. Вони говорили про те, як важко їм було продовжити їхні стосунки після того, як їх піймали, коли мені було п'ять років. Це дуже шокувало мене, бо мої батьки розлучилися, коли мені було 10 років. Вони також висміювали вагу моєї мами".

"Це означало, що вони продовжували роман протягом усього шлюбу моїх батьків".

Жінка продовжила своє повідомлення на Reddit: "Моя мама завжди знала, і вона ніколи не казала мені. Я плакав тієї ночі, і я відчував себе дійсно винною через те, як ставилася до моєї мами. Я й гадки не мала, що вона пережила."

"На наступний ранок я зібрала свої речі і перерахувала суму, яку він витратив на моє весілля. Я не хотіла його грошей. Я сказала йому, що все чула, й попросила його триматися подалі від мого весілля".

«Я вийшла з дому і поїхала до мами. Я обняла її, і ми обидві заплакали».

Жінка сказала, що її мама вела її до вівтаря замість батька.

Вона додала: "Я чула, що мій тато в даний час приймає антидепресанти. Моя бабуся звинувачує мене в депресії. Я занадто гостро реагувала? Я все ще не хочу мати з ним нічого спільного. Родина мого батька думає, що я була жорстока з ним".

Більше 1000 чоловік відгукнулися на її пост, поділившись своїми думками про складні ситуації.

Один чоловік відповів: «Значить, твої погляди на твого батька раптово змінилися за одну ніч? І з'ясувалося, що твій батько - справжній диявол? Ці дії недопустимі для багатьох людей".

Хтось ще сказав: «Я переривав читання твого посту, і я дуже переживаю за тебе і твою маму. Ти несподівано з гідністю поставилася до несподіваного розкриття цієї зради і поважаю тебе і твою маму».

Третій зазначив: «Він навіть не розкаявся, він сміявся над своїм вчинком, сміявся над вагою мами. Якщо він дійсно стане огидним самому собі, це буде інша історія. Але це грубо».

Інший користувач додав: «Це важлива інформація прямо перед весіллям. Я здивований, що вони говорили про це (і так жорстоко і без вини), поки ви були в будинку. Ваша мати виявляла більшу стриманість, молчавши всі ті роки, навіть коли ви проводили час з батьком".