Мешканці населених пунктів, які постраждали у масштабній пожежі в Житомирській області, розповіли про процес евакуації. Про це повідомляє Pavlovsky News.

Як зазначається, евакуація місцевих жителів проводили поліція і Міністерство з надзвичайних ситуацій. Однак, рятувальні служби фізично не змогли врятувати всіх громадян.

У зв'язку з цим частину жителів виїжджали із сіл на власних автомобілях. Однак деякі відмовилися залишати худобу, тому вони пішли з села пішки. Крім цього, до процесу евакуації приєднався секретар сільради, який вивозив людей в службовому автомобілі.

Пожежі на Житомирщині, скріншот: facebook.com/mvs.gov.ua

За їх словами, евакуацію проводили співробітники поліції і МНС. Деякі люди відмовлялися кидати худобу і покидали села разом з нею пішим ходом. Інші виїжджали на власних автомобілях. Служби порятунку фізично не могли врятувати всіх. До процесу евакуації довелося підключитися і секретарю сільської ради - він вивозив людей на службовому автомобілі.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Пожежа на Житомирщині, фото з вільних джерел

Нагадаємо, журналіст Pavlovskynews вчора відвідав згорілі під час пожежі села.

Пожежі в Житомирській області, фото: Соцмережі

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пожежі в Житомирській області розгулялися не на жарт, задіяли танки і військових - відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Чорнобиль третю добу нищить безжальний вогонь, гасять десятки гектарів з повітря — відео. Зона відчуження продовжує горіти, рятувальники показали відео з Чорнобиля.

Також "Знай.ua" писав, Національний парк "Синевир" постраждав від спалювання трави – вогонь знищив унікальну екосистему. У результаті пожежі повністю згоріли дві споруди на території природного парку.